Chili con carne met kip

De ingrediënten die hier staan weergegeven om de chili con carne met kip klaar te maken, zijn gebaseerd op in totaal 4 porties die binnen 40 minuten klaar zijn. Je kunt ook als er mensen komen eten dit heerlijke gerecht op tafel zet, zorg dan dat je alles genoeg in huis hebt zodat je in een keer de chili con carne kunt bereiden. Ook is dit gerecht een leuke variatie voor mensen die bij je komen eten. Mocht je nou meer borden klaar willen maken? druk dan even op meer meer personen. Ook is dit gerecht makkelijk om later warm te maken.
Chili con carne staat bekent door het gehakt, Veel mensen weten niet dat je kan experimenteren met het vlees wat er in gaat, Bij dit gerecht hebben we gekozen voor een heerlijk stukje malse kip om er door heen te doen. Dit zorgt voor een lekkere malse bite en een chili con carne met een leuke variatie, Ben je toch meer van het gehakt? geen probleem we hebben ook voldoende recepten met gehakt of maak dit gerecht en vervang de kip met gehakt, Chili con carne is dus een lekker gerecht waar je veel op kan variëren.

Bereidingstijd: 35 minuten

Ingrediënten

Chili con carne met kip

Bereidingswijze:

  1. Snijd de paprika en de peper in stukjes, snijd de kip in blokjes en snipper de ui.

  2. Doe een scheutje olijf olie in een pan en bak de paprika, peper en de uien tot ze wat zachter zijn, Voeg daarna de kip toe en bak deze tot die bruin word.

  3. voeg de tomaten puree en de pulp toe aan de pan doe er vervolgens wat water, bonen en knoflook en de kruiden bak deze tot het bruin word.

  4. Bak de pan ongeveer 15-20 minuten.


Meer recepten

Chili con carne
Chili con carne
Meer Informatie
Chili con carne met maïsbrood
Chili con carne met maïsbrood
Meer Informatie
Chili con carne met rijst
Chili con carne met rijst
Meer Informatie
Chili con carne met kip
Chili con carne met kip
Meer Informatie

Social Media